مدیریت زمان و برنامه ریزی / هدف گذاری

آموزش تکنیک های مدیریت زمان و رسیدن به موفقیت بابرنامه ریزی اصولی و هدف گذاری

مدیریت زمان و برنامه ریزی / هدف گذاری

آموزش تکنیک های مدیریت زمان و رسیدن به موفقیت بابرنامه ریزی اصولی و هدف گذاری

من فروغ کاظم زاده با بیش از 10 سال سابقه آموزش رشد کسب و کار و مدیریت زمان سعی بر آن دارم شما رو با تکنیک های اصولی برنامه ریزی آشنا کنم.

۸ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

برای بسیاری از افراد،‌ حفظ آرامش هنگام وقوع اتفاقات ناخوشایند رؤیایی دست‌نیافتنی به‌نظر می‌رسد. شاید دیدن کسی که در شرایط بحرانی لبخند می‌زند، دور از تصور عموم باشد، اما واقعیت این است که همه می‌توانند به این تفکر مثبت دست یابند. فقط کافی است برخی عادت‌ها را در خود نهادینه کنید تا از این نعمت بهره‌مند شوید

حتما بخوانید :چرا به هدفم نمیرسم

اگر می‌خواهید مطمئن شوید که زندگی موفق و لذت‌بخشی دارید، داشتن تفکر مثبت بسیار مهم است. رسیدن به این طرز تفکر، تشخیص و بازتاب احساسات مثبت را برای شما آسان‌تر خواهد کرد. همچنین هر زمان که احساسات منفی ظاهر شوند، می‌توانید آنها را در قالب جدیدی قرار دهید و دیدتان را نسبت به آن عوض کنید. گذراندن زمان‌هایی برای خودتان و ساخت رابطه‌های جدید از اجزای مهم برای شکل دادن تفکر مثبت به شمار می‌آیند.

حالا ببینیم برای داشتن تفکر مثبت چه کارهایی می‌توان انجام داد؟ کلیک کنید

روش اول: درک اهمیت تفکر مثبت

  • فروغ کاظم زاده
  • ۰
  • ۰

علاقه به یک فعالیت و دوست داشتن آن فعالیت می‌تواند نقش مهمی در اثربخشی نهایی آن داشته باشد. چون این علاقه داشتن و رابطه عاطفی خوب با یک موضوع، نحوه‌ی رفتار و تعامل ما را با آن موضوع تغییر می‌دهد.

کسی که کتاب خواندن را دوست دارد، به شکل متفاوتی کتاب می‌خواند. کسی که عاشق مسافرت است، به شکل متفاوتی به مسافرت می‌رود و رویدادها و اتفاقات مسافرت را هم به شکل دیگری، تجربه می‌کند.

کسی که عاشق مدیریت (و نه ریاست) است، چیزهای زیادی را می‌بیند و می‌فهمد و می‌آموزد که فرد دیگری در همان موقعیت، ممکن است آن را تجربه نکند.

این مسئله در مورد برنامه ریزی هم، مصداق دارد.

بنابراین وقتی از نقش برنامه ریزی در زندگی صحبت می‌کنیم و از سوی دیگر، در مورد اهمیت دوست داشتن برنامه ریزی و علاقه به برنامه ریزی حرف می‌زنیم، منطقی است که قبل از مطرح کردن تکنیکهای برنامه ریزی و یا تاکید بر نقش مهم برنامه ریزی در رشد و موفقیت، به این سوال مهم پاسخ بدهیم که:

چرا بسیاری از ما برنامه ریزی را دوست نداریم؟ چرا رابطه ما با برنامه ریزی خوب نیست؟

ادامه مقاله

  • فروغ کاظم زاده
  • ۰
  • ۰

چگونه منظم باشیم

آیا شما به خاطر بی‌نظمی، زمان زیادی را در طول روز هدر می‌دهید؟ شاید ۵ دقیقه به دنبال یک پرونده‌ی گمشده بگردید، ۵ دقیقه‌ی دیگر به دنبال ایمیلی که حاوی جزئیات یک جلسه‌ی مهم است و شاید ۱۰ دقیقه هم به دنبال فهرست انجام کارهای امروز بگردید که لای یک خروار کاغذ روی میزتان گم شده است. بدون اینکه متوجه باشید، یک ساعت در روز به دنبال چیزهایی می‌گردید که گم کرده‌اید و این فقط کار یک روز شماست! تصور کنید هر هفته، هر ماه و هر سال چقدر زمان‌تان را به هدر می‌دهید!

بسیاری از مردم با بی‌نظمی، دست‌وپنجه نرم می‌کنند. درحالی‌که بعضی از افراد فکر می‌کنند با وجود بی‌نظمی هم می‌توانند به کارشان برسند، اما این بی‌نظمی در آخر، هزینه‌ی بالایی را برای‌شان در پی خواهد داشت. بی‌نظمی می‌تواند ما را از ارتقای شغلی که همیشه به دنبال آن بودیم، دور کند. بی‌نظمی مانع خلاقیت ما می‌شود، استرس را به زندگی ما اضافه می‌کند و جلوی بهره وری و مؤثر بودن ما را می‌گیرد.

در این مقاله، به برخی از استراتژی‌های منظم شدن خواهیم پرداخت تا بتوانیم زندگی و کارمان را با وجود نظم، طوری ادامه بدهیم که از توانایی‌هایمان نهایت استفاده را ببریم.

حتما بخوانید : انضباط شخصی برایان تریسی با 9 گام کلیدی

بهترین روش‌های منظم شدن

  • فروغ کاظم زاده
  • ۰
  • ۰

چرا به هدفم نمیرسم؟

چرا به هدفم نمیرسم؟

چون اکثر آدمها هدف درستی رو انتخاب نمیکنن و یا اصلا هدفگذاری رو بلد نیستن . این کوتاه ترین و بهترین جوابیه که میشه به این سوال داد.یه قسمت دیگه این جواب برمیگرده به فاز اجرایی هدف گذاری. یعنی بلدیم هدف بزاریم اتفاقا هدف خوبی هم انتخاب کردیم اما راه رسیدن به اون رو خوب بلد نیستیم ؛ همین باعث میشه که به هدفمون نرسیم.

با معرفی یک شیوه هدف گذاری نوین و جالب شروع میکنیم . هدف گذاری هم مانند هرکار دیگه ای اصول و شیوه خودش رو داره و باید برای داشتن یک هدف درست آموزش های اونو ببینیم.

هدف گذاری اسمارت برای اینکه نپرسید چرا به هدفم نمیرسم

این شیوه هدف گذاری تقریبا شیوه شناخته شده ای هست .به فارسی بهش گفته میشه مدل هدف گذاری هوشمندانه.در این نوع هدفگذاری SMART هر کدوم از کلمات مخفف یک کلمه هستن که معنای خاص خودشون رو دارن .

 

 برای ادامه مطلب کلیک کنید.

  • فروغ کاظم زاده
  • ۰
  • ۰

همان‌طور که تکنولوژی درحال پیشرفت است و دستیابی به اطلاعات کار ساده‌تری شده، تعریف موفقیت‌ هم با چالش‌های تازه‌ای روبه‌رو شده است. بسیاری از مردم در دور باطلی از رقابت برای دستیابی به نیازهای اولیه گیر کرده‌اند و در همین حال تلاش می‌کنند فرمول واقعی موفقیت را به دست آورند. با جست‌وجویی ساده در اینترنت برای پیداکردن نکاتی کاربردی، با ابزارها، روش‌ها و نظریه‌هایی روبه‌رو می‌شوید که بیشتر موجب پریشانی‌تان خواهند شد. با هر کلیک مطالب زیادی خواهید دید که برای رسیدن به موفقیت‌های یک‌شبه پیشنهادهایی ارائه می‌دهند. کلاس‌های آموزشی، ویدئوها، مقاله‌ها و کتاب‌هایی نیز درباره چگونگی رسیدن به موفقیت‌های مالی در دسترس شما خواهند بود؛ اما اگر بگوییم رسیدن به این موفقیت آن‌طور نیست که عشده‌ای آن را پیچیده جلوه می‌دهند، چه واکنشی خواهید داشت؟ در ادامه ۹ عادت موفقیت‌آمیز برای میلیاردر شدن را به شما معرفی می‌کنیم.

۱. مطالعه به‌منظور توسعه فردی

 

مطالعه روزانه برای بیشتر میلیاردرها یکی از عادت‌هایی است که به آن پایبندند؛ مثلا اگر شما کارآفرین باشید، برای تبدیل شدن به رهبری کارآمد و تولید‌کننده باید مطالعه کنید. این کار به شما کمک می‌کند اکثر مواقع بدون نیاز به ثبت‌نام در کلاس‌های مربوط به رشته بیزینس، نکات جدیدی یاد بگیرید و رشد کنید.

یک تحقیق مشخص کرد حدود ۸۵ درصد از میلیاردرهای خودساخته، در هر ماه حداقل دو کتاب مطالعه می‌کنند. وارن بافت، سرمایه‌گذار و اقتصاددان آمریکایی، نمونه بارز یکی از این افراد است. او ۸۰ درصد زمان خود را در روز به مطالعه‌کردن اختصاص می‌دهد. وارن بافت در اولین روزهای سرمایه گذاری خود، روزانه حدود ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ صفحه مطالعه می‌کرد.

درحالی‌که افراد ثروتمند گاهی تنها برای سرگرمی مطالعه می‌کنند، روی بهبود خودشان نیز متمرکز هستند. آنها موضوع‌هایی درباره رهبری، چگونگی انجام‌دادن کارها، کمک به خود، زندگینامه، تکنیک‌ها و رخدادهای کنونی را برای مطالعه انتخاب می‌کنند.

۲. داشتن چندین منبع برای کسب درآمد

 

  • فروغ کاظم زاده
  • ۰
  • ۰

انضباط شخصی برایان تریسی با 9 گام کلیدی

یکی از بهترین کتاب های برایان تریسی نویسنده قهار و دانشمند بسیار موفق در زمینه علم غلبه بر نیروی درونی انسان، موفقیت، برنامه ریزی زمان، پیشرفت در کسب وکار، تعیین اهداف روزانه، انضباط شخصی، سرمایه گذاری، مدیریت اشتغال، کسب ثروت، سلامت بدن، استقلال مالی و روش های نوین رشد به نام ” انضباط شخصی ” بصورت مختصر به شما معرفی نمایم.

 

همانطور که می دونید افراد زیادی از سالیان پیش تا به حال بوده اند و در حال حاضر هم افراد بیشتری هستند که در زمینه کسب علم و روش های نوین برنامه ریزی (روزمره،سالانه ) و انضباط شخصی تحقیقات و بررسی های زیادی انجام داده اند و اکنون متدهای گوناگونی برای موفقیت را ارایه نموده اند.

 

انضباط شخصی چیست Personal discipline؟

انضباط شخصی در کل به معنی این هست، که شما بتوانید احساسات و عواطف درونی خود را کنترل نمایید و بتوانید بر تمام ضعف ها و نواقص خودتون غلبه کنید. همینطور که از مفهوم انضباط شخصی استنباط می کنیم یعنی اراده زیاد داشته باشید.

 

تا همون کاری که به نظرتون درسته انجام بدهید در وحله اول قبل از انجام هر کاری شما در ذهن خودتون اینطور به نحوه انجام آن نگاه می کنید که احتمال شکست و سخت بودن راه باعث انجام ندادن آن می شودکه شما را دچار ترس و فرار از شروع می نماید و ممکن است آن را تعویق بیاندازید و این را همیشه یادتون باشه که باید خود را برای انجام دادن آماده کنیم

 

برایان تریسی در کتاب انضباط شخصی خود این گونه نوشته انتشاراتی با او تماس گرفته اند که از او خواستن که کتابی در همین مورد بنویسد ودرحال حاضر برای همچنین کتابی با موضوع انضباط شخصی و کنترل احساسات و عواطف بازار قابل توجهی در جهان وجود دارد یکی دیگر از دلایلی که برایان تریسی این کتاب را نوشته این هست که کتاب دیگری در این موضوع قبلأ نوشته نشده و به چاپ نرسیده بوده است.

ادامه مقاله

  • فروغ کاظم زاده
  • ۰
  • ۰

چگونه برنامه ریزی کنیم تا موفق شویم؟

این سوال، سؤالی است که هر کسی که می‌خواهد برنامه‌ای بنویسید حتماً از خودش خواهد پرسید؛ اصلاً یکی از دلایلی که شما را به این مقاله کشانده است همین سؤال بوده است. به جرأت می‌توانم به شما بگوییم که اگر به راهکارهای که در این مقاله گفته شده است عمل کنید، می‌توانید برنامه ریزی مناسبی داشته باشید و در نهایت هم موفقیت را از همیشه به خودتان نزدیک تر از همیشه ببینید.

تا حالا چند بار شده است که در طول روز کلی کار داشتید ولی به انجام هیچ کدامشان نرسیدید؟ یا برعکس، چند بار شده که کارهای زیادی نداشتید، اما بازهم نتوانستید همان کارهای کم و ساده را انجام دهید!؟ چقدر بابت انجام ندادن به موقع کارهای خود و دیگران، مشکلات زیادی برایتان به وجود آمده است؟

همه این مشکلات یک دلیل بیشتر ندارند: عدم برنامه ریزی مناسب. ما در این مقاله قصد داریم بهترین تکنیک های برنامه ریزی مناسب و درست را به شما آموزش دهیم تا به خوبی بتوانید کارهای خود را مدیریت کنید و اتفاقات خوبی را برای خودتان رقم بزنید.

برنامه ریزی روزانه

یکی از مهم ترین برنامه ریزی هایی که ما باید انجام دهیم، برنامه ریزی روزانه است. چرا که همین برنامه های کوچک و روزمره زندگی هستند که در نهایت موفقیت های بزرگ ما را شکل می دهند. اگر ما چندین ماه و حتی چندین سال بتوانیم برنامه ریزی روزانه درستی داشته باشیم و خیلی منظم و درست پیش برویم، قطعاً نتیجه بسیار خوبی خواهیم گرفت .

اهمیت برنامه ریزی

تا حالا به این موضوع دقت کردید که چرا افراد موفق کارهایی که در طول روز انجام می‌دهند از سایر افراد مفیدتر است؟ آن ها هم مثل ما در هر روزشان 24 ساعت وجود دارد. ولی با این حال تعداد کارهای انجام شده در طول روزشان بیشتر از ماست!

دلیلش مشخص است. چون آن‌ها مدیریت زمان و برنامه ریزی را به خوبی بلدند و با این دو مهارت، توانستند از زمانشان بهترین استفاده را ببرند.

یک بار دیگر به جملات و دردسرهایی که در مقدمه گفته شد دقت کنید. فکر می‌کنم از بین رفتن همین مشکلات به اضافه کلی مشکل دیگر برای پی بردن به اهمیت بالا و اهداف برنامه ریزی کافی باشد. اما بازهم به برخی ازاهداف آن اشاره می‌کنیم.

مدیریت زمان

منظم شدن

انجام دادن تمام کارها

افزایش قدرت اراده و سرسختی

غلبه بر تنبلی

و کلی فایده دیگر که حتی نام بردنشان هم از حوصله متن خارج است…

ادامه مقاله

  • فروغ کاظم زاده
  • ۰
  • ۰

مدیریت زمان، مهارتی است که به شما کمک می‌کند از وقت‌تان حداکثر بهره را ببرید، اما کار آسانی نیست و موانع خاص خودش را دارد. در این مطلب، شما خواهید دید که موانع مدیریت زمان چیست.

 

چه موانع متداولی بر سر راه دستیابی افراد به هدف‌شان وجود دارد و برای عبور از این موانع، چه کارهایی می‌توان کرد؟ اینها ۱۰ چالش مهمی هستند که مردم در به‌انجام‌رساندن کارهای‌شان با آنها روبه‌رو هستند (به‌ترتیب معکوس):

 

مانع شماره‌ی ۱۰: احساس دستپاچگی می‌کنم

 

این احساس معمولا به یکی از این دو علت به‌وجود می‌آید:

اولین علت موانع مدیریت زمان، آن است که مردم با فرض اینکه هرچه بیشتر کار کنند بهتر است، فکر می‌کنند باید همه‌ی کارها را با هم انجام دهند. بهترین راه برای حل این مشکل، تمرکز روی انجام‌دادن فقط چند کار مشخص است. کارها را اولویت‌بندی کنید و یاد بگیرید به هرچیزی که در لیست‌تان قرار ندارد، نه بگویید

علت دومی که مردم احساس دستپاچگی می‌کنند، این است که یکباره همه‌ی کارهایی را که باید انجام دهند، از نظر می‌گذرانند و فکر می‌کنند همه‌ی کارها را باید همین حالا انجام دهند. برای به‌حداقل‌رساندن این احساس، سعی کنید تمام کارهایی را که می‌توانید فردا انجام دهید، یادداشت کنید. آن لیست را در جایی مطمئن بگذارید و تا فردا درمورد هیچ‌کدام از کارهای آن لیست فکر نکنید.

 

مانع شماره‌ی ۹: همیشه در حالت انفعالی هستم

 

هنگامی که در حالت انفعالی گیر می‌کنید، پیشرفت در امور مهم برای‌تان دشوار می‌شود. هر روز، زمانی را به کارکردن روی پروژه‌هایی اختصاص دهید که بیشترین اهمیت را برای‌تان دارند. عادت کنید که مشکلات را زودتر از موعد مقرر حل کنید، یعنی قبل از آنکه به بحران تبدیل شوند

 

مانع شماره‌ی ۸: کاری را که شروع می‌کنم، به‌پایان نمی‌رسانم

 

آغازکردن پرو‌ژه‌ها و به‌اتمام‌نرساندن آنها یعنی اتلاف وقت واقعی. علاوه‌براین، تقریبا همه‌، تمام کارهای خود را برای فرد دیگری مثل مافوق، رئیس و… انجام می‌دهند. بااین‌حساب، نه‌تنها لازم است کاری را که شروع می‌کنید، به پایان برسانید، بلکه باید آن را طوری به آن شخص تحویل دهید که ارزش کار شما را درک کند. به‌یاد داشته باشید بخشی از به‌پایان‌رساندن کار، ارائه‌ی درست آن است.

ادامه مقاله

حتما بخوانید : مدیریت زمان چیست؟

 

  • فروغ کاظم زاده